Szolgáltatások

Fő célunk, hogy egyedülálló megoldásokat találjunk azokra az összetett üzleti problémákra, amelyekkel ügyfeleink naponta szembesülnek. Munkánknak köszönhetően ügyfeleink növelik versenyképességüket és egy fenntartható üzleti modell segítségével növekedenek.

Crossroad-illustration-tpa

STRATÉGIA

A stratégia olyan összefüggő akciók együttese, amely a versenyelőny megszerzésére irányul, javítja a cég pozícióját és gondoskodik az erőforrások elosztásáról. A stratégiához szükséges jövőkép megmutatja, hogy milyennek kívánjuk látni cégünket, hová akarunk eljutni.

ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING FOLYAMATOK

Minden vállalat célja, az előre kiszámítható működés. Ezt a célkitűzést csak kitartással és szakértelemmel lehet elérni, sok éves gyakorlat és tapasztalat kell az ideális folyamatok megtervezéséhez, az automatizálásához, aminek minden apró részlete hozzásegíti ügyfelét, a vásárlási döntésének meghozatalához!

DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ

Hogyan tudnak a vállalatvezetők digitális stratégiát alkotni a jelenlegi digitalizációs káosz helyett? Az első lépés a vállalat külső és belső környezetének elemzésére épülő, előremutató digitális stratégia készítése, mely az adaptív, forradalmi technológiákra alapozva alakítja újra a vállalat folyamatait, gyakorlatát és kultúráját.

TELJESÍTMÉNY MENEDZSMENT

Segítségünkkel részletesen megtervezheti, mérheti, előre jelezheti és részletesen elemezheti cége teljesítményét kis- és nagyvállalati, illetve iparági legjobb gyakorlatok alapján.

Döntéstámogatás

Általános menedzsment döntéstámogatás fejlesztés – rövid audit után a megfelelő és szükséges támogató eszközök (IT eszközök illetve automatizálás) és az érintett támogató erőforrások fejlesztésével, tréningekkel, továbbképzésekkel, csapatépítéssel. Speciális témában vagy kiemelt projektben egyedi/eseti tanácsadás a szükséges szakmai erőforrások bevonásával.

TECHNOLÓGIAI TANÁCSADÁS

Segítünk a modern informatikai szolgáltatások, folyamatok, szervezetek kialakításában. Széleskörű tapasztalatinkkal segítjük az informatikai stratégia elkészítését, megtervezését, kivitelezést. A problémás informatikai helyzetek, válságok megoldásában is magas tapasztalatokkal rendelkezünk. Vállaljuk benchmark riportok és elemzések elkészítését.

Stakeholder menedzsment Systemic team coaching

Komplex szervezetfejlesztési keretrendszer, amellyel létrehozható egy csapat, szervezet hatékony belső működésrendszere, valamint a képessége, hogy proaktívan válaszoljon a felé kívülről jövő üzleti igényekre és stakeholder elvárásokra.

Szervezetfejlesztés

Külső szemlélőként felmérjük és megértjük a legfontosabb szervezeti elakadásokat, a diagnózist követően pedig meghatározzuk, hogy milyen fejlesztési programmal, beavatkozással, módszerrel juttatható el a szervezet a vágyott állapotba. Széles eszköztárral segítjük partnereinket abban, hogy magas teljesítményű csapatként a legjobban tudják teljesíteni a stakeholder elvárásokat.

Minőség és erőforrás biztosítás

A stratégiai célok elérésére program készül. A program a szervezeti változás követelményeiből és
kapcsolódó projektekből tevődik össze, amellyel megvalósítható lesz a stratégiai cél és a kitűzött üzleti
eredményesség. Magasan képzett, tapasztalt erőforrásokat biztosítunk a programokhoz. Szakmai tapasztalatunkkal minőségbiztosítjuk a projektek professzionális lefutását.

Stratégia

Vállalati stratégia

Ügyfelünkkel közösen stratégiai tervet készítünk, melynek alkalmazását nyomon követjük. Egy vállalat stratégiai tervét egy híd alappilléreihez lehet a legjobban hasonlítani. Egy híd akkor erős és bír ki sokat, ha jól megtervezett, biztos alapokra van építve. Legyen szó kisvállalkozásról vagy nagyvállalatról, vállalati stratégia nélkül veszélyben a hosszú távú sikeres működés. Csak a stratégiával rendelkező vállalat tud életképes összhangot kialakítani és fenntartani célkitűzéseik, erőforrásaik és lehetőségeik között. Az általunk alkalmazott módszer segítségével a vállalat felső szintjén kidolgozott és meghatározott célkitűzéseket az alsóbb szintekre is továbbítani tudjuk. Végső cél a vállalat egészének stratégiai szemléletű irányítása.

Üzletág stratégia

A divíziók szintjén a stratégiai tervezési feladat a vállalati szinttől eltérő formában jelenik meg. Mivel a vállalati vezetés az egyes üzletágakhoz delegálta az egyes vállalkozások működtetésével kapcsolatos felelősséget, így a divíziók szintjén elsősorban arra a kérdésre kell választ adni, hogy mi garantálja az adott konkrét ágazat sikeres működését, hogyan kell cselekedni egy meghatározott versenyhelyzetben. Más szóval, itt most egy egyedileg meghatározott üzletág konkrét stratégiájának kidolgozása az elsődleges feladat.

Üzletimodell - innováció

Az üzleti modellezés a vezetéstudományok dinamikusan fejlődő új területe. Ezen belül az üzletimodell-innováció a versenyelőny fenntartásának, a vállalat stratégiai megújulásának új, és a dinamikus környezeti feltételekhez igazodó, agilis eszköze. Napjainkban, egy gazdálkodó szervezet hosszú távú jövője, nagyban függ a vállalkozás üzleti modelljétől. A termék és technológiai innováció mellé hasonlóan fontos, ha nem fontosabb innovációként lépett elő az üzletimodell innováció. Olyannyira, hogy esetenként egy innovatív üzleti modell nagyobb versenyelőnyt jelenthet, mint egy új termék vagy új technológia. A megújuló üzleti modell segítségével új piacokat lehet meghódítani, új vevőket lehet szerezni, illetve korábbi versenypozíciókat lehet megőrizni. Az üzletimodell-innováció nagyobb nyereséget termelhet, mint bármely más innováció. Ha egy cég csak követi a piacokat, hagyományos modellekkel esetleg próbál minőséget javítani és költséget csökkenteni, az még kevés, valódi versenyelőnyhöz ugyanis nem elég jobbnak vagy olcsóbbnak lenni, mást kell kínálni a vevőknek.

Értékesítés és Marketing

Értékesítési és marketing stratégia

Átvilágítjuk az üzleti stratégiát és felmérjük az jelenleg használt marketing és értékesítési folyamat letisztultságát, dokumentáltságát és folyamat végrehajtásához szükséges készségek és szokásrendszer meglétét.
A felmérés alapján javaslatot teszünk, hogy mely területeken és hogyan érdemes fejleszteni az értékesítési folyamatot. Cél a bevételek növelése és a fentartható növekedés. Az új folyamat elsajátítását értékesítési vezetői coaching-al támogatjuk.

Operatív hatékonyság, automatizáció

Segítünk a marketing és értékesítési folyamatok automatizálásában, CRM-rendszerek és automatizációs eszközök követelmény specifikálásában és kiválasztásában, ügyfeleink egyedi szempontjainak figyelembevételével. Az értékesítés menedzsment elengedhetetlen feltétele a megfelelő mérési és jutalmazás rendszerek bevezetése. Segítünk az ügyfelünkre szabott KPI-ok meghatározásában és jutalékos rendszer kidolgozásában. Megtervezzük, dokumentáljuk az értékesítési folyamatot, mérhetővé tesszük a résztvevő területek; marketing, technikai/logisztikai terület, ügyfélszolgálat együttműködését a folyamat szerint. Egymással szemben elvárt minőségi mutatókat, határozunk meg, belső SLA -t készítünk.

Komplex értékesítési és marketing folyamat vezetői támogatása

A marketing és értékesítés folyamán felmerülő napi problémákat segítünk több évtizedes tapasztalatunkkal megoldani, mint például, nyerő tárgyalási stratégiák, árvédelem: miként alkossuk meg a keretet az árrésleghatékonyabb megvédéséhez, konkurencia összehasonlítás, lobbizás, zárás és nyomásgyakorlás, a partnerkapcsolat értékelő megbeszélés, egyéni akcióterv elkészítése, értékesítési stílus „challenger sales” a megfelelő készség, ami napjainkban a sikerhez vezet.

Digitalizáció

Digitális érettség-vizsgálat

Az általunk elvégzett érettség-vizsgálat a vállalati működés valamennyi aspektusát figyelembe veszi, és segít meghatározni a vállalat jövője szempontjából legfontosabb beavatkozási területeket, ahol érdemes elindítani a digitális transzformációt.

Digitális stratégia kialakítása

Az érettség-vizsgálat eredményei alapján felülvizsgáljuk, „digitalizáljuk” a meglévő vállalati stratégiát, vagy elkészítjük a digitális stratégiát, amely magában foglalhatja a munkahelyi környezet modernizálását, az ügyfélkiszolgálási módjának korszerűsítését, a marketing értékesítés és ügyfélszolgálati folyamatok digitalizációjával, a vállalat működési folyamatainak digitalizációját és a termékek szolgáltatások digitalizációját, akár radikálisan új, digitális üzleti modellek kidolgozásával és értéklánc átalakításával.

Digitális stratégiai program megvalósítása

A digitális vállalati stratégia és digitalizációs akcióterv „roadmap” meghatározza azt az utat, amelyen végig kell haladnia a vállalatnak. Tapasztalt csapatunkkal segítünk az út megtételében, legyen szó a stratégia bár mely területéről, mint például a munkahelyi környezet modernizálása, az ügyfélkiszolgálás korszerűsítését, vagy a vállalat működési folyamatainak átalakítása és a termékek szolgáltatások digitalizációja. Támogatjuk az intelligens adatgyűjtő és monitoring rendszerek kialakítását, a CDO (Chief Digital Officer) funkció létrehozását, a riporting és előrejelző rendszerek digitalizációját, vagy éppen a digitális vállalati etikai kódex összeállítását.

Ez a honlap cookie-kat használ. Kérem, engedélyezze a cookie-k használatát, vagy olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Adatvédelmi Szabályzat