Nálunk a karrier egyaránt jelent szakmai és személyes fejlődést
CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Miért jó nálunk dolgozni?

1

Élen az innovációban

Kiválóság

Csapatunk kifogyhatatlan a kreatív megoldásokból. Csak a legkiválóbbak a csapatunk tagjai, mindannyian komoly kihívást jelentő, nagy költségvetésű projektekért felelünk.

2

elismerés és megbecsülés

Tanulás

Megbízásaink folyamatos fejlődést és tanulást biztosít mindannyiunk számára. Sikerünk a kreativitás megbecsüléséből és a profi munka nagyvonalú elismeréséből fakad.

3

Soklodalú

Tapasztalat

Fiatalos környezetben, energikus és támogató munkatársakkal lehet dolgozni, olyan komplex üzleti problémákon, amik folyamatosan izgalmas kihívásokat jelentenek

Találd meg a hozzád illő pozíciót!

Állásajánlatok

Üzleti Tanácsadó

Az ügyfélkiszolgálás folyamatok modernizálásához keresünk üzleti tanácsadót, a digitális értékesítés területén. A tanácsadóink önálló projektmunkát végeznek, szerepet kapnak termékeink, módszertanaink fejlesztésében.

Projektvezető

Digitális transzformációval kapcsolatos projektjeink irányítása Projekt scope, büdzsé és határidők betartatása Ügyfél kommunikáció, belső és külső stakeholder-ekkel való kapcsolattartás Projekt kockázatok azonosítása és kezelése.

IT Tanácsadó

IT tanácsadói csapatunk az informatikusoktól a közgazdászokig számos szakterület képviselőit várja, ha érdekel az adatvédelem, a felhő alapú vagy a Big Data megoldások, ügyfeleink digitális átalakulását te is aktívan segítheted.

Ez a honlap cookie-kat használ. Kérem, engedélyezze a cookie-k használatát, vagy olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Adatvédelmi Szabályzat