• 2019-10-10

Átadták az eFinance & Fintech Festival szakmai díjait

Átadták az eFinance & Fintech Festival szakmai díjait

Átadták az eFinance & Fintech Festival szakmai díjait 683 1024 Vágány Tamás

Október 1-jén a Várkert Bazárban az e-Finance & Fintech Festival keretében átadásra kerültek a banki digitalizációt, banki innovációt elismerő szakmai díjak. A hazai  nyertes a MAGORA Advisors lett Best Digital Advisory Service kategóriában.  

Img 0946-jpg
Vágány Tamás átveszi a díjat Somogyi Pétertől.

A díjat ünnepélyes keretek közt Dr. Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatójától és Somogyi Pétertől a konferenciát szervező Myconference tulajdonosától vehette át Vágány Tamás, ügyvezető igazgató. További díjazottak többek között, a GRÁNIT Bank Zrt. Best Digital Bank kategóriában, Oracle Hungary Kft. Best Use of Cloud Services, Cisco Systems Magyarország Kft. Best Infrastructure Initiative, DOQdrive A Leginnovatívabb LegalTech Alkalmazás és Bisnode  D&B Magyarország Kft.  Innovative Provider of Smart Data kategóriákban.

Vágány Tamás elmondta

Img 2541
Vágány Tamás ügyvezető igazgató vehette át a MAGORA Advisors Best Digital Advisory Service díját.

Először is gratulálni szeretnék minden díjazottnak, minden díj mögött, elszánt, kiváló csapatok állnak. Büszkék lehetünk arra, hogy kitartó munkánk és teljesítményünk a Best Digital Advisory Service kategóriában ilyen rangos elismerésben részesült. Az e-Finance & Fintech Festival mára a legjelentősebb hazai banki informatikai konferencia a Magyarországon bejegyzett bankok és biztosítók ma már rendszeresen részt vesznek a rendezvényen. A Várkert Bazát egyedülálló környezetet biztosított a szakmai párbeszédnek.”

Az eseményről

Img 2495
Img 2511
Szakmai beszélgetés, Reményi Csaba, Somogyi Péter, Hortobágyi Ágoston, Vágány Tamás

A rendezvény dinamikus formában vonultatta fel a teljes hazai Fintech ökoszisztémát, találkozhattak a legjelentősebb bankok, biztosító társaságok, tanácsadók és informatikai cégek képviselői. A nemzetközi és hazai keynote előadók a legújabb technológiák révén megnyíló lehetőségekről, a pénzügyi szolgáltatásokkal szembeni elvárásokról és a kettő összhangjából megvalósuló innovációkról tartottak előadásokat.

A Magora Advisors által is támogatott eseményen Vágány Tamás előadásában arra próbált választ adni, hogy forgatja fel a digitális transzformáció az értékesítés paradigmáit. Beszédéből megtudtuk, hogy a digitalizáció és a technológia előretörése már eddig is sok változást hozott vásárlói szokásokban, melyek mára az értékesítés jelentős átalakulásához vezettek. Évről-évre olyan generációk lépnek be a munkahelyekre és fizetőképes keresletként a piacra is, akik hozzászoktak a vásárlás egy új élményéhez. A B2C-ben, ez már régóta velünk élő tendencia és manapság már B2B-ben is ez a helyzet. A vásárló ott és attól vásárol, akitől a vásárlási élményt kap. Az ügyfélnek az élmény a meghatározó, mind a figyelme, mind az érzelmei az élmény felé fogják húzni – ezért és az egyre növekvő tartalmi zaj kikerülése végett került előtérbe pár éve mind a B2C, mind a B2B marketingben a személyre szabott Inbound kommunikáció – és ezzel együtt a viselkedés-alapú marketing automatizáció. Az Inbound marketing egy új irányzat a marketingstratégiák közöt, az érdeklődőt nem reklámokkal, hideghívással és spammel “zaklatjuk”, hanem értéket nyújtva hívjuk fel magunkra a figyelmét, mondta Vágány Tamás az előadásában.

Ez a honlap cookie-kat használ. Kérem, engedélyezze a cookie-k használatát, vagy olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Adatvédelmi Szabályzat