• 2019-03-27

A Magora Advisors Kft. MODERÁLTA a tavaszi E-Banking SummitOT

A Magora Advisors Kft. MODERÁLTA a tavaszi E-Banking SummitOT

A Magora Advisors Kft. MODERÁLTA a tavaszi E-Banking SummitOT 150 150 Vágány Tamás
Fejléc 05 1920x688

Az E-Banking Summit Magyarország piacvezető Fintech konferenciája több, mint 15 éves múltra tekint vissza, amelyen mind a hazai, mind pedig külföldi bankok és biztosító társaságok vezetői, döntéshozói vesznek részt előadóként.

A közelmúltban Párkányban tartott tavaszi E-Banking Summiton, a Magora Advisors Kft., Vágány Tamás ügyvezető igazgató kapta a megtisztelő felkérést, hogy Havas Andrással a McKinsey & Co. magyarországi Partnerével moderálja a rendezvényt.

A rendezvényről

A rendezvény egyedülálló módon kapcsolja össze az ICT szolgáltató cégeket, illetve a bankokat és biztosítótársaságokat. A résztvevők minden alkalommal a legújabb technológiák révén megnyíló lehetőségekről, a pénzügyi szolgáltatásokkal szembeni elvárásokról és a kettő összhangjából megvalósuló innovációkról beszélgetnek.

Az előadások

A tavaszi E-Banking Summiton megtudhattuk a Nemzeti Bank igazgatójától, Gabler Gergelytől, hogy az MNB milyen eszközzel támogatja a Fintech innovációkat, kollégája Bíró Gabriella főosztályvezető pedig a pénzintézeti kiberbiztonságról beszélt felügyeleti szemmel. Kerekes József a HPE igazgatója szemléletesen mutatta be az üzleti modellváltásukat informatikai szemszögből – Hogyan szelídítsük meg az IT szörnyet című előadásában. Selmeczi-Kovács Zsolt a, GIRO Zrt. Vezérigazgatója az idén megvalósuló azonnali fizetés fejlesztésének történetét mesélte el. Czimer Gergely a Budapest Bank Zrt. IT digitális stratégiai menedzsere, beavatta a hallgatóságot tapasztalataiba, miszerint a fintechek és a bankok sikeres együttműködésének a kulcsa a közös nevezőre jutás.

A fentiek csak néhány a konferencia témái közül, de jól mutatja, hogy újra érdekfeszítő előadásokat hallhattunk a pénzügyi szektor digitális átalakulásáról, és megismerkedhetünk a folyamatot elősegítő újonnan fejlesztett digitális szolgáltatásokkal.

A szervező

A Somogyi Péter és a MYCONFERENCE által szervezett E-Banking Summit rendezvény az évek során kiemelkedően népszerűvé vált!

Vágány Tamás elmondta

„Büszkék lehetünk arra, hogy kitartó munkánk és teljesítményünk ilyen rangos elismerésben részesült és a Magora Advisors Kft. a McKinsey & Co.-val közösen, központi része lehetett a tavaszi konferenciának. Az E-Banking Summit mára a legjelentősebb hazai banki informatikai konferencia. A 28 Magyarországon bejegyzett bankból évente 22-23 rendszeresen részt vesz. A biztosító társaságok is egyre nagyobb létszámban képviseltetik magukat. A Summit egyedülálló környezetet biztosít a szakmai párbeszédnek.”

Ez a honlap cookie-kat használ. Kérem, engedélyezze a cookie-k használatát, vagy olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Adatvédelmi Szabályzat